DO KRAJA GODINE JOŠ DVE APOTEKE DR MAX NA TERITORIJI KRUŠEVCA

J.M. 16-12-2020

Preuzimanje i ponovno otvaranje apoteka Apotekarske ustanove Kruševac, a pod okriljem Apotekarske ustanove Dr Max odvijalo se u nešto otežanijim uslovima izazvanim pandemijom virusa Kovid-19. Uprkos tome, u vreme vanrednog stanja, ova apotekarska ustanova nastojala je da građanima Kruševca omogući što bolju i lakšu nabavku neophodnih lekova, te je organizovala i kućnu dostavu. Danas , gotovo šest meseci od otvaranja prve apoteke, kažu da su zadovoljni poslovanjem na teritoriji Rasinskog okruga.

- Snabdevenost apoteka je zadovoljavajuća, imamo sve ono što je potrebno pacijentima koji se leče od Kovida, ali i za sve ostale terapije. Uslovi za rad jesu teški, naše kolege u apotekama su prve na udaru što se tiče infekcije, ali uz smernice koje imamo o zaštiti za sada se držimo – kaže Milan Radović, regionalni menadžer Apotekarske ustanove Dr Max i dodaje da će se do kraja ove godine završiti sa rvim ciklusom otvaranja apoteka koje je, po ugovoru o koncesiji Dr Max u obavezi da otvori.

- Otvorićemo apoteku kod Nove pijace, kod pošte u Vidovdanskoj ulici, kao i jednu u okviru ambulante u Parunovcu, dakle nadomak nove Kovid bolnice – ističe Radović.

Dr.Max u Srbiji posluje od 2017. godine, a širom zemlje ima ukupno 152 apoteke.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar