NAPREDAK U SREDU GOSTUJE RADNIKU IZ SURDULICE

16-02-2021

​Da je najveća prednost ekipe Radnika, sa kojim se Napredak susreće u predstojećem kolu, prvi strelac lige Milan Makarić, kazao je na konferenciji za novinare šef struke Kruševljana, Milan Đuričić. Kako ističe, reč je o igraču koji gotovo na svakoj utakmici postigne pogodak, ali i da će to samo biti dodatni podstrek Napretkovim fudbalerima.

​- Naravno, dok god ne obezbedimo opstanak, mi smo u opterećenju opstanka. Svaka utakmica nam je bitna, ali ćemo pokušati sve da uradimo da se vratimo neporaženi. Naravno da bi bilo idealno da pobedimo. Bod bi nam takođe odgovarao, ali nije ni poraz tragedija, prosto na tim utakmicama u Surdulici mnogo su dobar domaćin, uglavnom dobijaju utakmice. Mi imamo i u nedelju utakmicu sa Inđijom koja nam je, ustvari, presudna u smislu opstanka, a ova utakmica naravno da bi nam bila veliki podstrek posle ovoga što se desilo sa Javorom – kazao je Đuričić.

Uslovi na terenu dodatno će otežati posao kruševačkom timu, rečeno je na konferenciji.

​- Mi ćemo pokušati sastavom da se izborimo. Jasno je da tu ne možemo da igramo, da guramo loptukao što smo sad protiv Javora, da će tu biti jedna rovovska borba u kojoj ćemo mi pokušati na taj način da osvojimo bodove. Teren je pod snegom i mi ćemo napraviti tim koji može da ratnički izađe na tu utakmicu – ističe Đuričić.

Kruševljanima je ovo važan meč u borbi za opstanak u Ligi. Trenutno zauzimaju 16. poziciju sa 19 bodova, dok je ekipa Radnika na 9. mestu sa deset bodova više. Utakmica između ova dva rivala igra se u sredu, 17. februara s početkom od 16 časova.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar