U PLANU NIZ INFRASTRUKTURNIH RADOVA SREDSTVIMA JP PUTEVI SRBIJE

Irena Milosavljević 06-04-2021

U prvoj polovini ove godine realizovaće se niz infrastrukturnih radova, kako na gradskom tako i na seoskom području, sredstvima Javnog preduzeća Putevi Srbije.

- Pored značajnih sredstava koje Kruševac iz budžeta grada izdvaja za komunalnu i putnu infrastrukturu, u narednom periodu očekuje se i realizacija brojnih radova na rekonstrukciji lokalne putne mreže - kaže Ivan Anđelić načelnik gradske uprave i dodaje da su sredstva za radove obezbeđena od strane JP Putevi Srbije.

- Zvanično smo dobili informaciju da će Putevi Srbije investirati u lokalnu putnu mrežu oko 600 miliona dinara - kaže Anđelić i dodaje da će se rekonstruisati brojni putni pravci.

Kompletno će se odraditi rekonstrukcija puta od Velikog Golovoda kroz Kobilje prema Lovcima, zatim veza između Meševa i Šavrana.

- Očekuje se rehabilitacija puta između Gaglova i Malog Šiljegovca - dodaje Anđelić i naglašava da će u gradu Kruševcu biti kompletno rekonstrisane Bivoljska i ulica Peta Kočića.

Grad Kruševac i Putevi Srbije svake godine dosta ulažu u rehabilitaciju postojećih i izgradnju novih saobraćajnica , a na godišnjem nivou utroši se nešto više od milijardu dinara za realizaciju ovih radova.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar