PIONIRKE ŽOK „NAPREDAK 037“ U BORBI ZA FINALNI TURNIR PIONIRSKOG PRVENSTVA SRBIJE

Lazar Jović 19-04-2024

U subotu sa početkom u 17 časova u Hali sportova pionirke ŽOK „Napredak 037“ u odlučujućem meču za plasman na Finalni turnir Prvenstva Srbije odmeriće snage sa ŽOK „Srbijankom 014“ iz Valjeva.

Na poslednjem stepeniku koji odlučuje o jednom od učesnika od osam najboljih ekipa u Srbiji u Hali sportova u Kruševcu se sastaju domaće odbojkašice Napretka i Srbijanke iz Valjeva. Kruševačke pionirke su pobednice regiona Raško – rasinskog okruga dok je valjevački tim piniorsko prvenstvo Mačvansko – kolubarskog regiona završio kao vicešampion. Oba tima su bila sigurna na prvoj prepreci pa je tako ekipa Srbijanke bila ubedljiva u Vranju gde je savladala domaću Pandu dok su kruševačke odbojkašice bile dominantne na domaćem parketu i maksimalnom pobedom eliminisale ekipu iz Pirota. Na Finalnom turniru gde plasman obezbeđuju osam najboljih ekipa u Srbiji već su se do sada kvalifikovale ekipe Crvene Zvezde i Jedinstva dok će preostalih šest učesnika biti poznato posle vikenda koji je pred nama.

Utakmica između ŽOK „Napretka 037“ i ŽOK „Srbijanke 014“ igra se u subotu u Hali sportova sa početkom u 17 časova uz besplatan ulaz.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar