NAPREDAK U PONEDELJAK DOČEKUJE KOLUBARU

Vesna Vujcic 16-07-2021

Čarapani spremni dočekuju novajliju u supeligi Srbije - Kolubaru iz Lazarevca. Pobeda na premijeri bi značila potrvdu kvaliteta rada tokom priprema rekao je šef struke Milan Djuričić.

Utakmica se igra u ponedeljak od 21 čas na Gradskom stadionu čime se zatvara prvo kolo. Kapiten Saša Marjanović pozvao je ovom prilikom navijače da dođu u što većem broju i podrže Napredak, jer je kako kaže, prva utakmica uvek najteža.

Generalni sekretar Napretka, Valentina Vasić istakla je na konferenciji da je klub zahvaljujući Bratislavu Gašiću i predsedniku Milošu Neneziću konsolidovan i da dugovanja prema javnim preduzećima nema, ali da bi Napredak funkcionisao neophodna je pomoć svih relevantnih gradskih institucija.

- Samo u proteklom periodu u infrastrukturne radove uloženo je 65 miliona dinara kako bi se sve podiglo na viši nivo - kazala je Valentina Vasić.

Inače, cene karata za predstojeći šampionat se neće menjati ni ove godine, a ulaznice za meč protiv Kolubare, koja se igra 19. jula od 21 čas, prodavaće se na dan utakmice od 16 sati. Na kraju konferencije usledio je i svečarski deo kada je uručena nagrada Josifu Arsiću,čije je idejno rešenje za izgled novih ulaznica pobedilo na konkursu koji je raspisao FK Napredak.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar