ŠAPIĆ: IZGRDNjA KOVID BOLNICA VIZIONARSKI POTEZ

22-07-2021

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, u sklopu obilaska Rasinskog okruga održali su u bioskopu „Kruševac“ radni sastanak sa članovima stranke Rasinskog okruga.

- Borba protiv korone očigledno još uvek nije gotova i očekuje nas mnogo izazova u narednom periodu. Stoga se ispostavilo da je izgradnja novih kovid bolnica u Novom sadu, Batajnici i ovde u Kruševcu bio vizionarski potez koji je naš zdravstveni sistem podigao na nivo najboljih na svetu - rekao je ovom prilikom potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.

Šapić je istakao da bi Srbija bila u totalnom kolapsu da nije izgradila ove tri bolnice u rekordnom roku.

- Kada izgradite bolnicu za četiri meseca i stavite je u funkciju, to se ne može nikako drugačije nazvati nego podvigom. I kada se jednog dana završi borba protiv kovida, a nadam se da će to biti što pre, kovid bolnica u Kruševcu će ostati našem narodu ovde i to ne samo Kruševcu već i ljudima iz Topličkog, Moravičkog i Šumadijskog okruga pa i ljudima sa Kosova i Metohije - naglasio je Šapić.

Šapić je dodao da iako je naša zemlja u dobroj epidemiološkoj situaciji ne smemo dozvoliti da se stuacija otrgne kontroli i pozvao sve građane koji se do sada nisu vakcinisali da to učine.

U obraćanju naprednjacima u bioskopu Kruševac, predsednik Izvršnog odboraSNS-a Darko Glišić je apostrofirao da je u Kruševcu vidljiv mnogostruki napredak na svim aspektima u gradu i da očekuje da će i dalje članovi raditi sa tim ciljem.

Šapić je u sklopu posete Rasinskom okrugu obišao i Trstenik, a inače poslednjih mesec i po dana potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Aleksandar Šapić i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić obilaze Srbiju i Okružne odbore stranke kako bi članove upoznali sa smernicama i zadacima za aktivnosti koje slede. Aleksandar Šapić do sada je obišao već 25 gradova i opština, a kako kaže, nakon ovih susreta shvatio je da među članovima vlada veliki entuzijazam.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar