GRAD KRUŠEVAC DODELIO NAGRADE VOLONTERIMA KOJI SU TOKOM PANDEMIJE POMAGALI GRAĐANE KRUŠEVCA

Irena Milosavljević 26-07-2021

Grad Kruševac, u znak zahvalnosti za angažovanje i pomoć koju su pružali građanima Kruševca tokom trajanja vanrednog stanja, dodelio je nagrade volonterima.

Njih 266, mlađih od 30 godina iz 45 mesnih zajednica sa teritorije grada Kruševca i Crvenog krsta odazvalo se pozivu i dalo svoj doprinos tokom trajanja vanrednog stanja.

- Na inicijativu Saveta za mlade ovde je samo onaj broj volontera koji su ispod 30 godina, a ja koristim priliku da se zahvalim svim volonterima koji su učestovali na bilo koji način tokom trajanja vanrednog stanja - istakla je Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca, na prijemu koji je za volontere upriličen u Mozaik sali Gradske uprave.

Aleksandar Jovanović, zamenik gradonačelnice, u samom jeku pandemije i sam je bio volonter i učestvovao u svim aktivnostima.

- Znam koliko ste sebe dali, koliko ste vremena odvojili i koliko je humano to što ste uradili - istakao je Jovanović prilikom uručenja vaučera volonterima i predstavnicima mesnih zajednica.

Volonteri su na poklon dobili vaučer koji obuhvata korišćenje bazena i teretane Sportskog centra Kruševac, članske karte Narodne biblioteke, godišnju ulaznicu Narodnog muzeja, ulaznice za filmske projekcije Bioskopa Kruševac i ulaznice za predstave Kruševačkog pozorišta.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar