29. JULA I 1. AVGUSTA SPORTSKI CENTAR KRUŠEVAC ORGANIZUJE LETNJE IGRE NA VODI

J.M. 26-07-2021

U organizaciji kruševačkog Sportskog centra, na otvorenim bazenima u četvrtak, 29. jula i nedelju, 1. avgusta biće održane Letnje igre na vodi.

Sportsko-rekreativno takmičenje u zanimljivim igrama na vodi zakazano je za 21 čas, a osim toga biće održana i žurka uz noćno kupanje.

- Iako je kao krajnji rok za prijavu naznačen 26. jul u 19h, oni koji, iz bilo kojih razloga, ne stignu da se prijave, mogu to odraditi i narednog dana. Što se tiče propozicija obavezno je da ekipa ima šest članova, to mogu biti dve devojke i četiti muškarca ili tri devojke i tri muškarca. Igraju se na vodi i u vodi, koristimo rekvizite,a potrebno je da učesnici budu plivači i stariji od 16 godina – kaže Dragana Planka, jedan od organizatora.

Očekuje se da ova zabavna i zdrava aktivnost okupi veliki broj prvenstveno mladih, koji će se takmičiti u nizu letnjih igara na vodi, a Uroš i Nikola, koji svoje slobodno vreme provode na bazenima, razmišljaju o učešću.

- Stalno smo na bazenima, a verujem da ćemo se prijaviti – kažu Uroš i Nikola.

Noćno kupanje i žurke planirane su do kraja sezone, uz pregršt zanimljivih sadržaja.

- Ovog leta imamo noćne žurke i noćno kupanje, o kojima obaveštavamo Kruševljane putem društvenih mreža, Planiramo i same žurke, bez noćnog kupanja, a eventualno sa gostovanjem nekih grupa i izvođača, o čemu su u toku pregovori. Već sedam godina unazad ujutru, svakog radnog dana je i akvabik - kaže Planka.

Finalno veče Letnjih igara je u nedelju, 1. avgusta, a dve ekipe koje u njemu pobede, predstavljaće svoj grad na Okružnom takmičenju na kome će učestvovati ekipe iz Brusa, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kraljeva, Jagodine i Ćuprije.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar