ZA SPECIJALISTIČKU OBUKU ZA INFORMATIČKE PROFILE DO SADA SE PRIJAVILO 64 LICA

Nikola Popović 27-07-2021

Nacionalna služba za zapošljavanje na osnovu sporazuma ministarstava za rad i obrazovanje sa Microsoft-om omogućila je specijalističku obuku za informatičke profile. Do sada se prijavilo 64 lica sa evidencije u filijali Nacionalne službe Kruševac. Rok za prijavljivanje je 1. septembar, a početak obuke je 13. septembar.

Obuke za informatička specijalistička zanimanja, organizovaće kompanija ,, Semos education “ u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, kao podršku Globalnoj inicijativi za sticanje digitalnih veština kompanije Microsoft (GSI).

- Navedene obuke će biti realizovane onlajn, dok je učešće nezaposlenih lica sa evidencije NSZ, koja se prijave za ovaj vid stručnog usavršavanja, potpuno besplatno – najavila je Ana Bacić, portparol Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Kruševac

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala u Kruševcu iskazala je potrebu za tehnolozima, radnicima obezbeđenja, trgovačkom strukom građevinskim radnicima i automehaničarima. U narednom periodu organizovaće se obuka i za rukovaoce CNC mašinama kao i obuka za zavarivače koji su u ovom trenutku veoma tražena zanimanja.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar