VEČE NARODNE MUZIKE NA ,,ZVEZDANOM ZDRAVINJU“

Marija Mitić 28-08-2021

U okviru 31. po redu manifestacije ,,Zvezdano zdravinje“ sinoć je je na letnjoj pozornici u Porti Crkve Sveti Đorđe održan humanitarni koncert, na kome su nastupili poznati izvođači Miki Gajić, Bojana Barjaktarević, Desa Rakić, Dušica Milojević, Radmila Dimitrijević i Marko Kostić a u pratnji Intermeco benda.

-Ovde sam nastupao pre nekoliko godina i bilo je izvanredno, mislim da će se takva atmosfera ponoviti i večeras. Nadamo se da neće biti ponovo zatvaranje scene zbog korone i drago mi je što će narod imati prilike da se proveseli na ovom koncertu narodne muzike, istakao je pre izlaska na scenu, poznati estradni umetnik Miki Gajić.

Sva prikupljena sredstva sa ove večeri namenjena su Centru za osobe sa invaliditetom grada Kruševca u cilju poboljšanja uslova rada ove ustanove.

-Drago mi je da postoje ovako dobri I humani ljudi, zahvalila bih se svim organizatorima večeras, I istakla da će nam sredstva veoma značiti, jer će u ustanovi uskoro zaživeti nova socijalna usluga ,,Predah smeštaj”, rekla je Nevena Lazarević, direktorka Centra za osobe sa invaliditetom grada Kruševca.

Zatvaranje manifestacije je u subotu 28. avgusta.

-U subotu nas očekuje tadođe bogat program. Biće organizovano takmičenje u pripremi najboljeg gulaša, takmičenje za najbolju šljivovicu i zvezdani višeboj, tako da ćemo ovu manifestaciju, 31.po redu, uspešno završiti, istakao je Milisav Ivanović, predsednik mesne zajednice Zdravinje.

Organizatori ove tradicionalne manifestacije su Kulturni centar Kruševac, MZ Zdravinje a pokrovitelj grad Kruševac.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar