U ČETVRTAK SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA

T.R. 20-09-2021

U četvrtak 23. septembra, poštujući sve epidemiološke mere, u sali bioskopa Kruševac biće održana 9. sednica Skupštine grada na čijem će dnevnom redu biti 70 tačaka.

Po rečima predsednika Skupštine Predraga Vukićevića biće doneta odluka o povezivanju Fabrike za prečišćavanje otpadnih voda novom saobraćajnicom. a sledi izgradnja još jedne - Istočne zaobilaznice koja će spajati istočni deo grada sa novom petljom Kruševac istok na Moravskom koridoru čija je izgradnji u toku.

Sledi i regulacija reke Rasine između dva mosta, veliki broj personalnih rešenja sa konkrsa od prošle sednice o imenovanju novih direktora, izveštaj o radu u prvoj polovini godine, ali i o budžetu grada koji je na 51-om procentu i zadovoljavajući je.

Vukićević još ističe da postoje zakonske obaveze da se prilagodi rad nadzornih organa naših ustanova smanjenjem sa 7 na 5 članova u upravnim odborima, a javio je i donaciju pobratismkog grada Lipecka u Rusiji - spomenika Ruskom vojniku koji će biti postavljen kod mosta na Rasini, na mestu gde već postoji spomenik ruskim vojnicima.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar