MILANOVIĆ OSVOJIO SREBRNU MEDALJU NA BALKANSKOM KUPU

Lazar Jović 20-06-2022

Član Kik boks kluba Car Lazar Andrija Milanović nastupajući za reprezentaciju Srbije na Balkanskom kupu održanom proteklog vikenda u Kraljevu osvojio je srebrnu medlju u low kick kategoriji.

Na Balkanskom kupu učestvovalo je sedam zemalja sa preko 250 takmičara u low kick disiplini. Andrija Milanović, član kruševačkog kik boks kluba Car Lazar, osvojio je srebrnu medalju u teškoj kategoriji za seniore. Milanović je sjajan uspeh napravio tako što je u polu finalu savladao prošlogodišnjeg evropskog i balkanskog šampiona Mugošu, reprezentativca Crne Gore. Veliki podvig koji je Milanović napravio kao debitant u nastupu za reprezentaciju Srbije ostavio je traga na njemu pa je selektor Srđan Radulović doneo odluku da zbog brojnih povreda ne nastupi u finalu pa je tako u svom prvom nastupu za Srbiju mladi kruševljanin osvojio srebrnu medalju.

Posle sjajnog rezultata na Balkanskom kupu, po rečima selektora Radulovića, Milanović bi trebao da dobije poziv da bude deo selekcije Srbije na Evropskom i Svetskom prvenstvu.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar