OVOGODIŠNJI DOBITNIK VIDOVDANSKE NAGRADE JE MILOŠ NENEZIĆ

22-06-2022

Na sednici Skupštine grada jednoglasno je usvojen predlog da ovogodišnji dobitnik Vidovdanske nagrade bude Miloš Nenezić, istaknuti privrednik i nosilac odgovornih funkicija u gradu koji je postigao izuzetne rezultate u privredi i sportu i daje doprinos razvoju grada.

Dobitnici Vidovdanskih plaketa su: Centar za osobe sa invaliditetom, Ustanova za predškolsko vaspitanje „Nata Veljković“, zatim direktorka Doma zdravlja dr Marina Kostić, istaknuti privrednik Živan Nikolić i Aleksandar Nikolić, dobrovoljni davalac krvi.

Pohvale grada Kruševca biće dodeljene: Veliboru Jovanoviću, predsedniku Saveta mesne zajednice Parunovac, književniku Nebojši Lapčeviću, novinaru Dušanu Dražiću, Biljani Zamahejev, profesorki matematike, zatim profesoru fizike Goranu Milićeviću, treneru badminton kluba „Zmajevi“ Draganu Antiću. Pohvale će dobiti i učenici Luka Milošević i Pavle Damjanović, muzički pedagog Milorad Đurić kao i Miladin Isajlović.

Firme DS Smit, Kromber i Šubert, Milošević doo, Trgovinsko preduće Lamela promet kao i Mesna zajednica Veliki Šiljegovac takodje će biti nagrađeni Vidovdanskim pohvalama za izuzetan doprinos kako u gradu tako i na seoskom području.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar