SVOJ DAN I KRSNU SLAVU OBELEŽILE I KOLEGE U RTV TRSTENIK

Dragan Ivanović 23-03-2023

Rukovodstvo i zaposleni u lokalnoj RTV Trstenik obeležili su svoj dan, krsnu slavu Mladence i veliki jubilej - 28 godina rada i postojanja. Rezanje slavskog kolača u Crkvi Sveta Trojica u Trsteniku obavio je uz molitvu protojerej Miroljub Simeunović, sveštenik i starešina ovog crkvenog hrama.

Dugogodišnja novinarka i voditelj na programu ove lokalne medijske kuće, Gordana Knićanin, bila je ovogodišnji kolačar, dok je kolač za narednu godinu od nje preuzeo Vladimir Petrović, snimatelj u RTV Trstenik.

Da podsetimo da je ova medijska kuća počela sa radom 22. marta daleke 1995. godine, tog dana na brdu Petkovica postavljen je predajnik, a dva dana kasnije krenuo je i probni signal sa predajnika. Rukovodstvo i zaposleni u RTV Trstenik odlučili su 2005. godine da počnu obeležavanje dana početka rada i da slave Mladence kao svoju krsnu slavu. Ove godine ova medijska kuća ima i jednog jubilarca, Sanju Stanojević voditelja u programu, koja obeležava 20 godina rada. Njoj je tim povodom dodeljena novčana nagrada za dugogodišnju vernost svom kolektivu.

Prvu dozvolu za emitovanje signala odnosno svog programa od nadležnih,RTV Trstenik je dobila u septembru mesecu 1995 godine. Danas ova medijska kuća u svom programu ima različit i zanimljiv sadržaj, emisije su gledane ne samo na kablovskoj mreži nego i na internetu. Osim televizijskog, veoma je slušan i klasičan radio-program. Osim trsteničkog područja program RTV Trstenik prate i gledaoci i slušaoci na regoonalnom nivou, ova medijska kuća uspešno duže vremena sarađuje sa kruševačkim medijima RTK Pobeda, sa TV Plus i Tv Jefimija.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar