PPT „NAMENSKA“ SE PRIPREMA ZA UČEŠĆE NA OVOGODIŠNJEM SAJMU

Dragan Ivanović 23-03-2023

Ovog 23. marta, kao uostalom i do sada, PPT „Namenska“ iz Trstenika svečano obeležava svoj dan i veliki jubilej - 74 godine rada i postojanja.

Dan pre pošetka obeležavanja, poslovodno rukovodstvo i generalna direktorka ove uspešne fabrike namenskih proizvoda, Anđelka Atanasković, omogućili su zainteresovanim građanima da uđu u fabriku, druže se sa radnicima i da pogledaju proizvodni program u tročasovnom terminu. Veliki broj građana sa zadovoljstvom je to i učinio, dok je na drugoj strani grada trajao tradicionalni vašar u okviru pravoslavnog praznika „Mladenci“.

Program proslave dana i jubileja PPT „Namenska“ nastavljen je drugog dana, a mi smo iskoristili priliku da tokom posete ovoj fabrici porazgovaramo sa Životom Vučićem iz sektora Marketinga PPT „Namenska“, imajući u vidu da je ove godine planiran i Sajam naoružanja i vojne opreme poznatih proizvođača, o tome kako se priprema ova trstenička fabrika.

- Jedna od manifestacija koja se planira ove godine je „Ponovo partner 2023“. Već su prošle dve godine od poslednjeg održavanja Sajma naoružanja i vojne opreme, koji se održava svake druge godine. Mi se pripremamo u okviru brojnih aktivnosti koje moramo da realizujemo do tada. Već sada vršimo odabir naših eksponata, a da podsetim, mi na našem štandu pokazujemo asortiman dotadašnjih, ali je tu i neki nov proizvod koji se može videti. Imaćemo tako i ove godine neke novine, očekujemo kao i do sada posete delegacija i razgovore o plasmanu naših proizvoda na njihovo tržište, kao što je to bilo i u vreme održavanja Saveta nestvrstanih u Beogradu. Tada smo imali izuzetnu posećenost štandu izloženog naoružanja i vojne opreme. Nadamo se da će toga i sada biti i da ćemo imati nove poslovne aranžmane - rekao nam je Života Vučić iz sektora Marketinga PPT „Namenska“ u Trsteniku.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar