NASTAVLJA SE SA UNAPREĐENJEM DEDINE

N.P. 23-03-2023

U naseljenom mestu Dedina niskonaponska mreža je rekonstruisana, a ulična rasveta je zamenjena led svetiljkama medju prvima na teritoriji Grada Kruševca.

- Sve što je predviđeno, a u skladu sa prioritetima i Grada i meštana, tokom 2022. godine je i realizovano, što nam je i plan za tekuću godinu. Bivolje, kao prigradska mesna zajednica, ima specifičnosti u planu, ali nastavićemo sa realizacijom projekata – kaže šef Službe mesnih zajednica u Gradskoj upravi, Goran Milić.

Kanalizacioni kolektor je uređen i usmeren na magistralni vod, dok su pripremni radovi za priključak drugog kraka završeni tokom prošle građevinske sezone, a kada je reč o planovima za naredni period, predsednik Saveta mesne zajednice Dedina, Bratislav Jovanović je naglasio da će u skladu sa planom i programom i sa prioritetima, koji su izglasali meštani nastaviti sa razvojem svoje mesne zajednice. On je iskoristio priliku da se zahvali Gradskoj upravi na uloženom naporu u sređivanju uslova života svih u MZ Dedina. Za naredni period meštani planiraju sanaciju Doma kulture, nastavak radova na kanalizacionoj mreži u samom selu i završetak asfaltiranja više saobraćajnica.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar