URUČENE STIPENDIJE NAJBOLJIM SPORTISTIMA GRADA KRUŠEVCA

V.V. 23-03-2023

U Mozaik Sali Gradske uprave Kruševac, uručene su sportske stipendije najboljim sportistima koje se dodelju na osnovu odluke Komisije za dodelu sportskih stipendija Sportskog saveza grada Kruševca.

Dva miliona dinara je izdvojeno iz Budžeta grada za 25-oro kandidata koji su ispunili propisane uslove u skladu sa Pravilnikom o kriterijumima za dodelu stipendija perspektivnim sportistima Kruševca. Stipendiste je najpre pozdravio zamenik gradonačelnice, Aleksandar Jovanović, rečima da mu je izuzetno drago da su stipendisti iz raznih sportova i da je lepo biti u društvu najboljih.

U ime Sportskog saveza grada, na ostvarenim stipendijama mladim i perspektivnim sportistima čestitao je i predsednik Saveza, Bojan Obradović.

Na stipendijama u ime sportista gradu i sportskom savezu zahvalio se mladi košarkaš Nikola Karalić, iz Omladinskog košarkaškog kluba Kruševac.

Stipendije su dobili sportisti Omladinskog košarkaškog kluba Bagdala, Atletskog kluba Kruševac, Rukometnog kluba Kruševac, Badminton kluba Zmajevi, Stonoteniskog kluba Napad, Karate kluba Kruševac, Plivačkog kluba Napredak, Planinarsko sportskog kluba Jastrebac, Karate kluba Napredak i Omladinsko košarkaškog kluba Kruševac.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar