FABRIKA I PASARELA, SPORTSKI TERENI I KILOMETRI PUTEVA

Tekst: N.P. Foto: J.M. 29-05-2023

- samo je deo investicija koje će biti realizovane do kraja godine, rekao je predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević

U susret Vidovdanu, veliki broj investicija se realizuje i započinje sa realizacijom, veliki broj gradilišta i u seoskom i gradskom područiju je aktivno, izjavio je za Pobedu predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević.

On je najavio polaganje kamena temeljca za fabriku LUSS Tekstil, koja će uposliti 500 radnika, uglavnom tekstilne struke. Fabrika se gradi u Istočnoj industrijskoj zoni 2, a vrednost investicije, je kako navodi Vukićević više od 10 miliona evra. Gradnja pasarele u Brijanovoj biće završena do 28. juna, kao i sportski tereni za Pamp-trek i skejtbord. Komentarišući veliki skup u Beogradu "Srbija Nade", Predrag Vukićević naveo je da je iz Kruševca put Beograda pošlo više od 6000 ljudi i da nisu svi bili članovi Srpske napredne stranke koja je organizator, ali navodi da je u Beograd otišlo tog dana 3756 autobusa iz svih delova Srbije. Takođe, i više železničkih kompozicija prevezlo je zainteresovane na skup kom je prisustvovalo više od 200 hiljada zainteresovanih da pruže podršku politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaključio je Vukićević.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar