IZBORI 2023: ANA BRNABIĆ U POSETI TRSTENIKU

Dragan Ivanović 20-11-2023

U okviru predizborne kampanje za vanredne parlamentarne i lokalne izbore,predsednica Vlade Republike Srbije i potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić posetila je Trstenik.Bila je iznenađena koliko je poslednjih godina urađeno u ovom gradu i celoj opštini i da je to dobar signal za Trstenik i taj deo Srbije.Posle razgovora sa građanima Trstenika na Zelenoj pijaci i u gradu,posetila je i Opštinski odbor SNS Trstenik,gde je u prostorijama ove stranke dočekao veliki broj članova stranke i simpatizera.

-Hvala vam što ste aktivni i što ste me dočekali u velikom broju svima vama, drago mi je što sam ovde u Trsteniku i želim da poručim građanima vaše opštine da izađu na izbore jer Srbija i Trstenik ne smeju da stanu. Naša lista je jedini garant toga i nastavka daljeg razvoja naše države. Mi ovih dana eto obilazimo Srbiju i razgovaramo sa građanima slušamo njihove predloge,probleme i primedbe i trudićemo se da sve ovo postepeno zajedno rešavamo. Većina građana vide kako se i šta radi i nadam se da će nam na izborima pružiti podršku. Aleksandar Vučić je čovek koji voli Srbiju i svoj narod to je bezbroj puta dokazao. Drago mi je da smo ovde u Trsteniku najviše uradili za mlade. U smislu javnih radova najviše smo uložili u škole nastavićemo tako i dalje. Presrećna sam kada prolazim Moravskim koridorom i kada vidim koliko se brže stiže i koliko će sve biti drugačije kada radovi budu konačno završeni do 2025 godine - rekla je Ana Brnabić i dodala -Svaka čast i našim penzionerima koji su nam pomogli da imamo ovakve rezultate,stabilizovali smo Fond e omogućili postepeno povećanje penzija,nastavićemo i dalje tako.

Predsednica privremenog organa Opštine Trstenik i predsednica OO SNS Trstenik Milena Turk istakla je jedinstvenost i dobre rezultate svog tima u dosadašnjem periodu

-Podsetiću građane naše opštine da je naš budžet 2016. godine iznosio 900 miliona dinara,a danas je taj iznos milijardu i 811 miliona dinara. Od deset matičnih škola renovirali smo pet i Dom zdravlja, gradi se Moravski koridor zahvaljujući Republici Srbiji. Zahvaljujem se predsednici Vlade Ani Brnabić na svesrdnoj podršci što je važno posebno za naše mlade ljude koji imaju razloga da ostanu žive i rade u svom kraju. Radićemo i dalje, pozivam građane da razmisle i glasaju jer’’Trstenik nesme da stane’’hvala svima koji ste došli i uveličali ovaj skup naše stranke - rekla je Milena Turk.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar