OBREŽ DOBIJA NAJMODERNIJE DEČIJE IGRALIŠTE I PARK

N.Petrović 06-12-2023

Predsednica Privremenog organa opštine Varvarin dr Violeta Lutovac Đurđević potpisala je u Beogradu ugovor o realizaciji još jednog važnog i velikog projekta, izgradnji Dečijeg parka i igrališta u Obrežu. Za izgradnju najmodernijeg parka i igrališta u najvećoj mesnoj zajednici u opštini Varvarin, Ministarstvo turizma i omladine izdvojilo je 16 miliona dinara.

-Deca su naše najveće bogatstvo i zadatak svih nas je da im omogućimo zdravo, srećno i bezbrižno detinjstvo. Pored uređenja komunalne infrastrukture u Obrežu, mislimo i na najmlađe i zato sam prezadovoljna što nam je odobren ovaj projekat, jer ćemo nakon izgradnje novog Dečijeg parka i igrališta u Obrežu, mališanima omogućiti da značajan deo dnevnih aktivnosti i slobodnog vremena tu provode, što je i od zdravstvenog i vaspitnog značaja- poručila je dr Violeta Lutovac Đurđević.

Ona podseća da su u proteklom periodu obnovljeni i izgrađeni novi Dečiji parkovi i igrališta u Bačini, Pešačkoj zoni u centru Varvarina i u parku ispred hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Varvarinu i najavljuje nove projekte i u ostalim mesnim zajednicama, a koji će biti realizovani u narednom periodu.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar