IZBORI 2023: MITING LISTE „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE“ SUTRA OD 18H U KRUŠEVAČKOJ HALI SPORTOVA

I.M. 06-12-2023

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kruševac održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen miting liste „Aleksandar Vučić – Kruševac ne sme da stane“ za četvrtak od 18 sati u kruševačkoj hali sportova.

Za prethodnih 11 godina vlasti Srpska napredna stranka u Kruševcu i Srbiji uradila je mnogo ali još puno posla je pred nama istakao je Zoran Tomić potpredsednik SNS u Kruševcu i dodao da se politička partija koju predstavlja bori za nove investicije,unapređenje infrastrukture i ostanak mladih u gradu.

Da li je stanje bolje nego pre 11 godina? Jeste i to mnogostruko. Da li je to dovoljno? Svakako da nije i mora biti mnogo bolje. U vreme ovih koji se danas predstavljaju kao alternativa Vučiću, kao nove političke face, a Srbiju nam urnisali po sopstvenom priznanju do 2012. godine, prosčena zarada u Kruševcu bila je 298 evra. Danas je uz naporan rad, borbu i pdoršku građana Kruševca ta plata 659 evra. Da li je to dovoljno? Naravno da nije, jer želimo da prosčena zarada u našemg radu bude 1000 € i u tome ćemo uspeti zajedno sa narodom. Zato se borimo za nove investicije, unapređenje infrastrukture, ostanak mladih u našem gradu što su sve predispozicije za ispunjenje ovog važnog zajedničkog zadatka. Drago nam je što se našom borbom i radom na terenu bavi opozicija. To nam jasno govori da su u panici, kazao je Tomić na konferenciji i osvrnuo se na 2. decembar kada je u Beogradu održan centralni miting naprednjaka.

Preko 20.000 ljudi bilo je u sali, a još toliko ispred koji su čekali da uđu i čuju šta govornici i naš predsednik imaju da kažu. Za to vreme cirkuski karavan tajkunske koalicije došao je u naš carski grad, potajno da se divi sjaju u kom je danas Kruševac. Održali su svoj miting u bioskopu, za koji tvrde da je bio krcat, a po slikama koje dele na mrežama, jer misle da se tu glasovi dobijaju, jasno stavljaju do znanja da im je balkon prazan. Od sudski overenih lažova, lopova po sopstvenom priznanju ništa drugo i ne možete da očekujete. Kampanju baziraju na jednom čoveku, koga uzdižu u rang heroja, a svesni smo da mu profesija nalaže da se ljudskim životima mora baviti u korist tih ljudi,kazao je Tomić i pozvao Kruševljane da prisustvuju mitingu liste „Aleksandar Vučić- Kruševac ne sme da stane“ 7. decembra sa početkom u 18 časova u kruševačkoj Hali sportova.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar