IZBORI 2023: KRUŠEVAC I SRBIJA NEĆE STATI!

N.Popović 14-12-2023

U sedištu kruševačkih Naprednjaka održana je konferencija za novinare pred početak predizborne ćutnje, koja počinje od ponoći. Izneli su ocenu dosadašnje kampanje i uputili poziv svojim pristalicama i simpatrizrima da u nedlju 17. decembra izađu na birališta i da zaokruže listu pod rednim brojem jedan „Aleksandar Vučić- Кruševac ne sme da stane“ i „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“.

Na početku potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu, Zoran Tomić, zahvalio se novinarima na praćenju kampanje

- Želimo da Vam se svima zahvalimo na vašem trudu i radu i što ste pratili naše aktivnosti tokom ove kampanje koja je bila intezivna, kratka i dala priliku građanima Кruševca i Srbije da vide prava lica svih onih koji se nude kao nekakva alternativa Aleksandru Vučiću i njegovoj politici - rekao je potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu, Zoran Tomić.

- Zahvaljujemo se svim građanima što su nam dali tu priliku da porazgovaramo sa njima, sa nekima i više puta i na svim pohvalama, kritikama i konstruktivnim predlozima koje su nam dali. Napomenuću samo da se na terenu jasno vidi koliko se naš grad promenio, napredovao i porastao. To smo uspeli samo malim delom kroz dve publikacije da prikažemo, ali Kruševljani znaju sve što smo uradili i da smo viziju koju je Bratislav Gašić kao gradonačelnik kandidovao sproveli u delo. U naredne četiri godine očekuje nas izgradnja Regionalnog industrijsko-tehnološkog parka, istočne zaobilaznice oko Кruševca, kompletna rekonstrukcija Opšte bolnice, izgradnja nove hale sportova „Lazar arena“, nastavak infrastrukturnih radova, dalja ulaganja u obrazovanje, kulturu, sport i omladinu našeg grada. Radićemo dalje da u Кruševcu formiramo još dva fakulteta - Fakultet političkih nauka i Fakultet umetnosti, da stvaramo nove šanse za mlade ljude da svoje ideje pretoče u biznis i da u ovom gradu ostanu da žive i rade. Dela su ta koja govore, a naša najveća vrednost su ljudi – podvukao je Tomić.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar