NOVI USPESI MLADIH TRSTENIČKIH KARATISTA U SOKOBANJI

D. Ivanović 12-02-2024

Na uspešno organizovanom zimskom Međunarodnom karate Kampu u Sokobanji među 250 takmičara bilo je i 14 mladih trsteničkih karatista koje je predvodila trener Nada Sarić: Sofija Stojić, Petar Mikić, Mijat Milutinović, Elena Aleksić, Tijana Marinković, Dunja Milošević, Nevena Košutić, Milica Milošević, Vuk Medar, Vuk Marinković, Mia Negovanović, Magdalena Cvetković, Ilija Milošević i Vidan Sarić Đurđević.

- Na kampu je poslednjeg dana održano testiranje za sve učesnike kampa, koje su odradili profesori sa Fakulteta za sport, Univerziteta u Beogradu. Učesnici su testirani na četiri stanice i to: bioimpedanca, gipkost, vertikalni skok i snaga stiska šake - kaže tim povodom Nada Sarić.

Proglašeni su najuspešniji klubovi, takmičari i treneri u protekloj 2023.godini. Karate Klub „Prva Petoletka“ je drugoplasirani klub u 2023. odmah iza Kruševca, a Nada Sarić je izabrana za drugog trenera u 2023, odmah iza Marka Tomića. Takmičari su ostvarili sledeće rezultate:

1. Mesto - Vidan Sarić Đurđević u kategoriji 6 do 9 godina

1. Mesto - Vuk Medar u kategoriji 10 do 13 godina

2. Mesto - Tijana Marinković u kategoriji 10 do 13 godina , talenti

3. Mesto - Mia Negovanović u kategoriji 10 do 13 godina

3. Mesto - Petar Mikić u kategoriji 14 do 17 godina

Sofija Stojić je treća najkvalitetnija katašica u 2023!

Mijat Milutinović je položio za Crni pojas 1.Dan.

- Očekuje nas Svetski Kup - Memorijal Oliver Tomić koji se 25. februara održava u Kruševcu . Izaći ćemo spremni i u velikom broju, pa se nadamo i dobrim rezulzatima - kaže na kraju Nada Sarić, Evropska šampionka i trener u državnoj karate reprezentaciji i u KK „Prva petoletka“ Trstenik.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar