ODRŽAN HUMANITARNI BAZAR U MZ RASADNIK

N.P. 12-02-2024

U prostorijama mesne zajednice Rasadnik organizovan je Humanitarni bazar kako bi se skupila adekvatna pomoć za renoviranje stana u kojoj je kao podstanarka živela Danica Dimitrijević sa svoje troje maloletne dece.

Izloženu robu posetioci su mogli da kupe, a sav prikuplujeni novac išao je u dobrotvorne svrhe. Umetnički program izveli su polaznici Škole plesa i Škole govora i glume Kulturnog centra u Kruševcu i folklorna grupa. Pojedini ugostitelji su pripremili prigodne vaučere po pristupačnim cenama, Društvo za borbu protiv dijabetesa merilo je krvni pritisak i nivo šećera u krvi, a pojedine zanatlije izložile su svoje proizvode kako bi se skupila odgovarajuća novčana sredstva za renoviranje stana u Rasadniku.

Porodici Danice Dimitrijević ministar Bratislav Gašić platio je stan za godinu dana unapred, a brojni majstori su se uključili u renoviranje bez novčane nadoknade kako bi se pomoglo Danici i njenoj deci.

Da podsetimo, u januaru mesecu u požaru je izgoreo stan u kom su kao podstanari živeli Danica Dimitrijević i njeno troje maloletne dece. Najstariji sin, Andrija bio je u tom trenutku u stanu i samo je pukim slučajem izbegao nesreću.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar