KULTURNI CENTAR KRUŠEVAC 23. FEBRUARA OBELEŽAVA DAN USTANOVE

I.M. 22-02-2024

Kulturni centar Kruševac prigodnim programom 23. februara sa početkom u 19 sati u sali bioskopa Kruševac obeležava dan ustanove, 32 godine postojanja.U revijalnom delu programa nastupiće Ivana Jordan.

Tokom čitave godine ova ustanova u kulturi realizuje brojne edukativne,zabavne,dramske, muzičke programe kao i veliki broj manifestacija. I ovaj februar mesec obeležili su programi , pojedini u susret danu ustanove istakla je Violeta Kaplarević direktorka.

U prvom delu programa imaćemo predstavljanje ustanove tačnije svega onoga što smo realizovali u prethodnoj godini. Iza nas je 520 programa,istakla je Kaplarević.

U okviru programa biće dodeljena i tradicionalna nagrada „Slovo ljubve“ koja se dodeljuje za najveća dostignuća i doprinos u oblasti kulture i umetnosti.

Ove godine dobitnica je profesorka solfeđa i muzičke kulture Violeta Jovanovska. Ona je dugogodišnja saradnica kulturnog centra i komisija je jednoglasno donela odluku da nagrada pripadne upravo njoj, kaže Kaplarević.

Februar mesec Kulturni centar završava se izložbom fotografija „Italija kakvu još niste upoznali“ autora Nemanje Bogdanovića čije je otvaranje planirano za 28. februar u Legatu Milića od Mačve.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar