DAN OTVORENIH VRATA U PRIHVATILIŠTU ZA PSE

I.M. 27-04-2024

Prihvatilište za pse Javnog komunalnog preduzeća Kruševac organizovalo je dan otvorenih vrata za posetioce u okviru koga su se brojna udruženja i organizacije okupile i dala svoj dorpinos kako bi napušteni psi imali što bolje uslove za život.

Novoizgrađeno prihvatilište za pse bilo je malo da primi sve one koji su želili bilo da se druže sa psima, udome ga ili samo prošetaju. Želimo da približimo građanima da napušteni psi imaju sve uslove za boravak u prihvatilištu koje je izgrađeno po svim svetskim standardima istakao je Nemanja Lazarević ispred JKP Kruševac i dodao da je samo ove nedelje 14 pasa udomljeno te se nada da će se sa ovim trendom nastaviti i u narednom periodu.

Zamenik gradonačelnika Kruševca Snežana Radojković nekadašnja direktorka komunalnog preduzeću u čijem je mandatu prihvatilište i izgrađeno istakla da je grad Kruševac domaćin svih akcija koje organizuju javna preduzeća i ustanove.

JKP Kruševac i služba Zoo higijene napravili su ogromne pomake poslednjih godina što se tiče najpre izgradnje a onda i života pasa u samom prihvatilištu. Nivo nege, novo zaštite i pružanje pomoći psima i sve što prati boravak jednog psa u prihvatilištu je na najvišem mogućem nivou, istakla je Radojković.

Porodica Slavoljuba Milutinovića udomila je psa Medu koji im je i od ranije bio poznat.

Našoj sreći nema kraja, istakao je Slavoljub i dodao da je srećan što je Meda sada i zakonski u vlasništvu njegove porodice.

Građani i ostalim danima mogu da obiđu prihvatilište, udome psa i pruže mu topli dom a rukovodstvo podseća da će azil biti otvoren i tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar