NAREDNA SEDNICA KRUŠEVAČKOG PARLAMENTA U MAJU

N.P. 29-04-2024

Rok za predaju predloga za Vidovdanska priznanja ističe 1. maj 2024. godine, navodi dr Dragana Barišić predsednica Skupštine grada Kruševca. Za Vidovdan dodeljuje se Plaketa, Povelja i Pohvala i dodeljuje se samo jednom u toku godine, a za nagrade mogu da butu prijavljeni pojedinci i organizacije od strane pojedinaca i grupe građana kaoi institucija.

- Vidovdan je za naš grad veoma važan datum, tako da su i priznanja tim povodom od velikog značaja za dobitnke. Do sada su ove nagrade poneli zaslužni pojedinci i institucije. Mogu biti predloženi zaslužni pojedinci, uspešni u svojim oblastima, a da ih predlože mogu takođe pojedinci i organizacije. Pre oko mesec dana sam uputila javni poziv, a sada bih iskoristila priliku da naglasim da ima još vremena za podnošenje predloga za Vidovdanska priznanja - zaključuje dr Barišić.

Kako saznajemo od predsednice Skupštine grada Kruševca dr Dragane Barišić, naredna sednica lokalnog parlamenta se očekuje u trećoj nedelji maja. U pripremi su dokumenti I odluke koje su bitne za funkcionisanje grada.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar