STONOTENISERI „PING PONG“ KLUBA IZ KRUŠEVCA PONOVO OSVAJAJU NAJVIŠE PEHARA

Izvor: Ping Pong klub 11-06-2024

Na memorijalnom turniru "Bratoljub Braca Pajević", održanom ovog vikenda u Kragujevcu, stonoteniseri kluba 'Ping Pong' Kruševac su ostvarili izvanredne rezultate, donoseći mnoštvo medalja kući. Među kadetima, Nikola Vranjanac je osvojio prvo mesto, dok je u juniorskoj kategoriji zauzeo drugo mesto. U kategoriji mini kadeta, Relja Vojinović je dominirao, osvajajući prvo mesto bez izgubljenog seta, dok je Vasa Radojević osvojio treće mesto nakon polufinalnog meča protiv svog klupskog prijatelja.

Stonoteniski klub 'Ping Pong' Kruševac se ove sezone ističe kao najjači i najprofesionalniji klub u regionu. Klub se ponosi svojim mladim igračima, koji su najbolji u Centralnoj Srbiji u sezoni 2023/2024. Klub, koji radi isključivo s mladim igračima, održava treninge dva puta nedeljno u Osnovnoj školi Jovan Popović Kruševac, gde se odvijaju i ligaški mečevi seniorskog tima.

Prvotimci kluba treniraju pet puta nedeljno u sali Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu. Vojinović Relja i Radojević Vasa, najbolji mini kadeti kluba, ostvarili su istorijski uspeh osvojivši prvu bronzanu medalju u dublu na prvenstvu Srbije, kao prvi igrači iz Kruševca koji su to postigli. Pored njih, Nikola Vranjanac je osvojio bronzanu medalju u kadetskom prvenstvu Srbije u dublu za sezonu 2023/2024.

Klub, pod stručnim vođstvom Vasilija Miletića, bivšeg igrača STK Crvena zvezda, dominirao je i u regionalnoj ligi Stonoteniskog saveza Niš, završivši sezonu na prvom mestu bez poraza, sa skorom od 14 pobeda.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar