MLADI NAPREDNJACI RAZGOVARALI S GRAĐANIMA KRUŠEVCA

J.M. 15-06-2024

Kruševački mladi Naprednjaci uvek su na terenu, i kao nova energija ove političke partije voljni su da rade na boljoj budućnosti ovog grada, poručeno je na štandu na kom su sugrađanima promovisali politiku svojе strankе, ciljеvе i planovе za naredni period, ali i slušali primedbe i sugestije.

- Unija mladih Srpske napredne stranke, gradskog odbora grada Kruševca je redovno na terenu sa našim sugrađanima, jer smo svi usmereni ka istom cilju, a to je još veći napredak za naš Carski grad, baš onako kako je to zamislio naš sugrađanin i ministar odbrane Bratislav Bata Gašić. U Kruševcu se otvaraju novi fakulteti gde mladi imaju prilike da stiču dodatno obrazovanje, a sa otvaranjem novih fabrika i firmi imaće mogućnosti za zaposlenje i samim tim i ostanak u našem rodnom gradu – kazala je Branislava Nešić, predsednik Unije mladih GO SNS Kruševac.

Kako je ovom prilikom najavljeno, susreti poput ovog biće organizovani i u narednom periodu, sve sa ciljem da se čuju potrebe i želje naših sugrađana.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar