ŽUPSKE JULSKE IGRE 2024. OD 5. DO 7. JULA U MITROVOM POLJU

18-06-2024

Na konstitutivnoj sednici Organizacionog odbora „Župske julske igre 2024“, kojom je predsedavala predsednica opštine Jelena Paunović, doneta je odluka da se ova tradicionalna manifestacija održi od 5. do 7. jula. Lokacija će biti tereni za male sportove Crvenog krsta u Mitrovom Polju.

Na sednici je usvojena Odluka o formiranju Radnih grupa za sprovođenje ove sportsko-turističke manifestacije. Očekuje se da će Župske julske igre okupiti preko 1.000 sportista iz 60 mesnih zajednica opštine Aleksandrovac, kao i brojne ekipe iz susednih opština.

Predsednik Sportsko-rekreativnog centra Aleksandar Medarević i Vladica Pribanović, sekretar Saveza sportova, predstavili su plan organizacije takmičenja. Program će početi u petak, 5. jula oko 17 časova, a završiti u večernjim satima 7. jula.

Ova manifestacija tradicionalno privlači veliki broj učesnika i posetilaca, promovišući sport i turizam u regionu. Organizacioni odbor izrazio je uverenje da će i ovogodišnje igre biti uspešne i doprineti jačanju zajedništva i sportskog duha u opštini Aleksandrovac.

Izvor: Info. služba Doma kulture Aleksandrovac




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar