USKORO RADOVI NA RENOVIRANJU FISKULTURNE SALE OŠ „DRAGOMIR MARKOVIĆ“ U KRUŠEVCU

M.A. 20-06-2024

U Osnovnoj školi „Dragomir Marković“ u Kruševcu uveliko se prave planovi i pripremaju se za novu školsku godinu. Naime, u školi su već stigle nove klupe i stolice, a tokom leta renoviraće se fiskulturna sala.

U cilju stvaranja boljih uslova za učenje i rad, a zahvaljujući sredstvima koje je obezbedilo Ministarstvo prosvete, učionice će biti opremljene novim nameštajem, saznajemo od direktora škole Bojana Minovića.

Letnji raspust, koristi se za neophodne radove u školi. Tokom jula počeće radovi na renoviranju fiskulturne sale u matičnoj školi. Radiće se zamena parketa, radijatora, molerski radovi, a sala će delom biti opremljena nastavnim sredstvima.

Pored matične, škola ima i područna odeljenja u Lomnici i Trmčaru i uveliko se pripremaju za prijem nove generacije đaka.

Inače, OŠ „Dragomir Marković“, koja je nedavno obeležila 63 godine rada i postojanja, našla se među ovogodišnjim dobitnicima Vidovdanskih pohvala grada Kruševca i to za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti obrazovanja i postignute uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

FOTO: M.A.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar