MEMORIJALNI TURNIR „DANIJELA LELA MILENKOVIĆ“ OD 10. DO 14. JULA

J.M. 09-07-2024

Memorijalni odbojkaški turnir „Danijela Lela Milenković", koji se prošle godine održao po prvi put, ponovo će se održati ove godine u periodu od 10. do 14. jula. Za razliku od prošlogodišnjeg turnira koji se odigrao u Ribarskoj Banji, ovogodišnji će se održati u Ribarima, na terenu za male sportove, a organizatori turnira ističu da je cilj ovogodišnje manifestacije prikupljanje sredstava za obnovu hrama Svetog Ilije u Ribaru. Sav prihod od spozora i donatora biće usmeren ka ovoj plemenitoj svrsi.

- Nama je ove godine cilj da prikupimo sredstva za obnovu naše crkve Svetog Ilije u Ribaru. Ona je prošle godine slavila 125 godina postojanja. Mi smo, ipak, prošle godine rešili da novac, pošto je bilo hitnije, usmerimo za lečenje Kristine Blagojević, a ove godine smo rešili da se novac skuplja za našu crkvu, pošto je i njoj potrebna hitna obnova, ipak je objekat star 125 godina – kaže Milan Milošević, predsednik društva za očuvanje, uređenje, razvoj i promociju sela "Naše Ribare"

Turnir je posvećen sećanju na Danijelu Lelu Milenković, a učesnici i posetioci će imati priliku da uživaju u sportskom duhu i zajedništvu, dok istovremeno doprinose važnom projektu obnove lokalnog hrama.

- Prijave su do srede, pošto je tada otvaranje turnira, izvlačenje žreba. Na našoj instagram stranici i na našoj fejsbuk stranici mogu videti brojeve telefona gde da se prijave, „Naše.Ribare“je adresa stranice, a utakmice se igraju od 11. do 14. jula – dodaje Milošević.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta i dobrotvornih akcija da dođu i podrže ovu inicijativu, učestvujući ili navijajući za svoje omiljene timove.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar