REKONSTRUIŠE SE TOPLOVOD U SINĐELIĆEVOJ ULICI

J.M. 12-07-2024

Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ otpočelo je rekonstrukciju toplovoda i priključnog toplovoda u ulici Stevana Sinđelića, čiji je završetak predviđen za početak septembra.

- U sklopu programa izvođenja radova „Gradske toplane“ za 2024 godinu, u toku su radovi na rekonstrukciji toplovoda u Stevana Sinđelića ulici. Dužina trase je 367 metara, u toku je zamena toplovoda u ukupnoj dužini od 715 metara. Rekonstrukcija je bila najavljivana i u ranijim periodima, apsolutno neophodna, obzirom da nikada nije menjana od puštanja toplovoda na ovoj lokaciji. Očekujemo da novim toplovodom obezbedimo bolji kvalitet usluga našim građanima. U pitanju je gradska investicija, dakle, sredstva u visini od ukupnog iznosa preko 24 miliona dinara obezbeđena su sredstvima budžeta grada Kruševca, a izvođač radova je „Gradska toplana“ - navodi direktor ovog javnog preduzeća, Milutin Tasić.

Završetkom ovih radova, stabilno i kvalitetno snabdevanje toplotnom energijom biće obezbeđeno za gotovo 480 korisnika, a paralelno sa ovim, izvode se radovi i na centralnom postrojenju toplane. Inače, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji distributivnog i priključnog toplovoda u ulici Stevana Sinđelića, u ovoj ulici je zabranjeno odvijanje saobraćaja, a saobraćaj iz Brijanove je preusmeren na Karadžićevu ulicu.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar