U TOKU ASFALTIRANJE PUTA U VELIKOJ KRUŠEVICI

M.A. 04-09-2024

U jeku građevinske sezone, aktivno je više gradilišta na teritoriji grada Kruševca. U cilju stvaranja što boljih uslova za život i rad stanovnika, odnosno ravnomernog razvoja grada i sela, lokalna samouprava ulaže u putnu infrastrukturu na gradskom i seoskom području. Građevinska mehanizacija je raspoređena na više lokacija, te se radi punom parom.

U naseljenom mestu Velika Kruševica, sredinom jula, počeli su radovi na putnoj infrastrukturi. Dužina trase koja se radi je 1.072 metra. Do sada su urađeni ivičnjaci kao i kanalete za odvodnjavanje. Ekipe preduzeća „Kruševacput“ započele su asfaltiranje ovog puta, u dužini od 500 metara, a nastavak asfaltiranja kako kažu, očekuje se krajem meseca. Završetak radova u Velikoj Kruševici planiran je za sredinu oktobra. Investotor je grad Kruševac, a vrednost radova koje izvodi „Kruševacput“ je oko 19 miliona dinara.

Inače, visoke temperature i suvo vreme omogućile su nesmetano izvođenje većine građevinskih radova. Međutim, zbog ekstremno visokih dnevnih temperatura radovi na svim gradilištima izvode se, kažu nadležni, u skladu sa preporukama stručnjaka o zaštiti zdravlja.

FOTO: M.A.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar