Otvoren šalter za preduzetnike u Ćićevcu

Sandra Savić i Irena Milosavljevic 08-06-2021

Nakon Brusa i Trstenika otvoren je i treći šalter za preduzetnike u Ćićevcu, koji će objediniti informacije na jednom mestu. Privrednici neće morati, kao do sada da idu u Kruševac, nego će u svojim opštinama moći da se informišu o svemu što ih zanima. Tako će npr.saznati sve o potrebnoj dokumentaciji, dostupnim izvorima finasiranja , projektima, a mladi i početnici u biznisu informisaće se o svemu što je vezano za buduće poslovanje.

-Ćićevac je mala opština sa velikm brojem privrednih društava i preduzetničkih radnji i to nas je negde i kvalikifikovalo za otvaranje šaltera. Moj tim i ja smo se trudili da budemo na raspolaganju našim privrednicima- navodi Mirijana Krkić, predsednica opštine.

Ćićevac ima tristaosamdesetdva privredna subjekta, od toga je tristašest radnji i sedamdesetšest privrednih društava.

-Ovo je treći šalter koji otvoren u Rasinskom okrugu i namenjen je malim i srednjim preduzećima u daljem razvoju. Cilj otvaranja šaltera je da se omogući privrednicima da na jednom mestu dobiju sve informacije – ističe Maja Marković direktorka kruševačke Regionalne privredne komore.

Dosadašnje iskustvo iz Brusa, s obzirom da je šalter otvoren u oktobru prošle godine, beleži pozitivne primere i veliko interesovanje privrednika ovog kraja. U Trsteniku je otvoren tokom prošle nedelje, a uvereni su u privrednoj komori da će ovi šalteri zaživeti i biti veliko olakšanje privrednicima.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar