GENERALNI SEKRETAR SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE POSETIO ALEKSANDROVAC

25-07-2024

Opštinu Aleksandrovac posetio je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković sa saradnicima, na poziv predsednice opštine, Jelene Paunović.

Ovom prilikom predsednica Paunović upoznala je uvaženog gosta sa aktivnostima, manifestacijama i sportskim takmičenjima koja se neguju u Župi i podsetila na nedavno održane Seoske igre koje su zaživele i u opštini. Marinković je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo što je lokalna samouprava prepoznala tu akciju i izrazio nadu da će se saradnja proširiti i na druge akcije koje podržava Sportski savez.

Sastanku je prisustvovao i predsednik Saveza sportova opštine Aleksandrovac, Vladica Pribanović. „Na poziv predsednice opštine došli smo u opštinu Aleksandrovac da se upoznamo sa planovima za neki naredni period. Veliko nam je zadovoljstvo što su se odmah u startu uključili u akciju Seoske igre Sportskog saveza Srbije koja je bila sjajno organizovana. Predložili smo niz drugih akcija koje se sprovode na republičkom nivou koje su prihvaćene, tako da ćemo se češće družiti. Gde god možemo da utičemo i da damo neki svoj doprinos, mi ćemo dati sebe i pomoći Aleksandrovcu“, rekao je ovom prilikom generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković.

Predsednica opštine, Jelena Paunović, izrazila je zadovoljstvo posetom delegacije iz Sportskog saveza Srbije. „Opština Aleksandrovac i Savez sportova radiće na tome da se sport u Župi podigne na viši nivo. Svesni smo naše infrastrukture koja je vezana za sport, tako da ćemo raditi na tome da se u narednom periodu srede i izgrade neki novi objekti koji će doprineti razvoju sporta u opštini Aleksandrovac“, rekla je predsednica Paunović.

Nakon radnog sastanka, gosti su zatim obišli stadion FK “Župa“, teren za male sportove „Marakanu“ i Halu sportova, gde je sekretar Marinković uručio sportske rekvizite predsednici Paunović i sekretaru Pribanoviću.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar