RADOVI NA REKONSTRUKCIJI UNUTRAŠNJEG PROSTORA FONDA PIO U KRUŠEVCU

M.A. FOTO: M.A. 25-07-2024

U Kruševačkoj filijali Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje izvode se radovi na kompletnoj rekonstrukciji, odnosno adaptaciji i sređivanju poslovnih prostorija.

Menjaju se podovi, vrata, sređuju se zidovi i rekonstruišu toaleti sa prilazima za invalidna lica po svim evropskim standardima, a prostorije za rad će biti opremljene novim nameštajem.

Reč je o obimnim radovima koji su počeli u junu, istakla je direktorka PIO Fonda – filijala Kruševac, Dragana Bogdanović napominjući da je ovo do sada najveće ulaganje od kada je zgrada napravljena. Iako su radovi u toku, obezbeđeni su svi uslovi da se rad sa strankama odvija nesmetano.

- Bilo je predloga da iselimo kompletno poslovanje na jedan period dok se radovi ne završe, ali da budem iskrena, ja sam bila protiv toga jer su naši klijenti, naši penzioneri, knjigovođe navikli da smo im na raspolaganju od 7:30 do 15:30 tako da nismo želeli da utičemo na kvalitet naših usluga jer smo se zaista trudili u prethodnom periodu da bude sve zadovoljavajuće. Molimo naše sugrađane za malo strpljenja i razumevanje. Pored usluga koje naši penzioneri i ostali klijenti dobijaju ovde, bitno nam je da imaju sve ostale uslove i da se osećaju prijatno, istakla je Bogdanović.

Zahvalnost na stvaranju boljih uslova za rad, u ime zaposlenih, izrazila je Nina Kocić.

- Veoma smo zadovoljni što se radi rekonstrukcija prostorija u kojima provodimo veliki deo svog vremena. Mi zaposleni se maksimalno trudimo da u skladu sa aktuelnim radovima pomognemo našim sugrađanima, klijentima koji dođu u filijalu da obave neophodan posao. Nakon ove rekonstrukcije, ambijent će biti sasvim drugačiji. Imaćemo bolje uslove za rad, a i klijentima će biti prijatnije. Ja bih iskoristila priliku da se zahvalim rukovodstvu što je prepoznalo momenat da treba nešto da se preuredi u filijali Kruševac, jer smo dugi niz godina radili u ne baš adekvatnim uslovima.

Nakon ovih radova, čiji se završetak očekuje u oktobru, prostorije će biti prijatnije zaposlenima za rad, ali i strankama koje svakodnevno i u velikom broju dolaze u ovu ustanovu.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar