PORODICA GAŠIĆ DONIRALA KLIME GINEKOLOGIJI

V.V. 26-07-2024

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Sabor Svetog arhangela Gavrila, praznik koji je posvećen dobroti i darivanju.

Braća Vladan, Milan i Nikola Gašić , koji danas i slave krsnu slavu, ginekološko akušerskom odeljenju uručili su četiri klime. Zajedno sa ocem, Bratislavom Gašićem obišli su Ginekološko akušersko odeljenje i u razgovoru sa direktorkom bolnice Vesnom Stević Gajić i načelnikom ginekologije Blagojem Milovanovićem saznali su šta je od nove opreme potrebno ovom odeljenju kako bi porodilje, bebe ali i sve ostale žene koje su tu na lečenju imale adekvatne uslove.

Klime će biti postavljene u službi za Ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom u hodnicima gde borave pacijentkinje u operacionoj i ginekološkoj sali kao i u koronarnoj jedinici na internom odeljenju.

-Što se tiče bolnice dobra je pokrivenost ,ima preko 280 klima u celoj bolnici, ali s obzirom na visoke temperature , sve te klime ne mogu da dostignu odgovarajuću temperaturu za boravak pacijenata i rad radnika – kažu u Opštoj bolnici Kruševac, koji su se ovom prilikom i zahvalili porodici Gašić na donaciji.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar