PODELA BODOVA U KRUŠEVCU

24-04-2024

U 24.kolu Srpske lige Istok fudbaleri Jedinstva 1936 i SFS Borca odigrali su meč bez golova.

U tvrdoj i neizvesnoj utakmici dve ekipe iz gornjeg dela tabele nije bilo golova čime svakako mogu da budu zadovoljniji gosti iz Paraćina.

Paraćinci su bolje ušli u meč i već nakon tri minuta imali odličnu šansu kada je kapiten Simić sa pet metara savladao prezimenjaka na golu Jedinstva ali je stativa zaustavila njegov šut. Iskusni kapiten gostiju je i u narednom napadu bio blizu lopte ali na sreću domaćih nije uspeo da postavi stopalo i sprovede loptu u mrežu. Domaći su uzvratili u desetom minutu kada je na odloženu loptu Radivojevića daleko iznad gola šutirao Ivljanin. Tvrda i borbena utakmica sa povremenim opasnim napadima na oba kraja ipak je završena na poluvremenu terena bez golova.

U drugom delu igre pun pogodak šefa struke domaćih Ivana Radivojevića bio je ulazak iskusnog veziste Miloševića koji je za kratko vreme povezao redove domaćih iz čega je usledilo dosta opasnih šansi pred golom tima iz Paraćina. Prva je bila već nakon dva minuta igre kada je posle gužve nakon kornera Milosavljević šutirao pravo u golmana Milovanovića. Tri minuta kasnije i Radivojević je posle solo prodora zagrejao dlanove gostujućeg golmana. Prva sporna situacija desila se na isteku sat vremena igre kada su posle još jednog u nizu kornera i nove gužve u šesnaestercu gostiju posle šuta Radivojevića lopta dva igrača Borca pogodila u ruku ali sudija Vukadinović je pokazao da se igra nastavi. Identična situacija desila se samo par minuta kasnije ali ponovo nije penala za domaće što je unelo nervozu u redove domaćeg sastava. Nije ih to pokolebalo već su nastavili sa napadima ali su neprecizni iz izglednih pozicija bili prvo Kotlajić a potom i Radivojević. Gosti su čitavo drugo poluvreme bili u podređenom položaju i na kraju su uspeli da se odbrane i odnesu vredan bod iz Kruševca.

JEDINSTVO 1936 0 (0)

SFS BORAC 0 (0)

Sportski centar Jedinstvo. Gledalaca: 100. Sudija: Vukadinović Petar (Niš) 5,5. Pomoćnici: Lazarević Stevan, Gajić Jovan.

JEDINSTVO 1936: Jovanović B. 7, Milosavljević 6,5, Pavlović 6 (od 46. Milošević 7), Ristić S. 6, Vujčić 6, Ivljanin 6,5, Radojković 6,5, Ristić M. 6, Jovanović N. – (od 20. Kostić 6 (od 84.Milanović -)), Radivojević 6, Kotlajić 6,5 (od 80.Stojanović -).

SFS BORAC: Milovanović 7, Gajić 6,5, Veljković 6,5, Petrović 6 (od 65.Maksimović -), Simić S. 6, Petković 6,5, Marković 6, Svrzić 6,5, Mirkalo 6, Simić N. 6, Zlatković 6 (od 88.Vučić -).

Žuti kartoni: Ivljanin (Jedinstvo 1936). Marković, Maksimović, Svrzić (SFS Borac)

IGRAČ UTAKMICE: Milovanović Slobodan (SFS Borac).




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar